U vindt de showroom aan de voorzijde van de fabriek, die in 2017 een nieuwe eigenaar heeft gekregen. Bruns, een internationale speler op het gebied van tentoonstellingsbouw en inrichtingen van musea, heeft hier haar nieuwe bedrijfslocatie gevonden. In recordtijd is het pand grootscheeps gerenoveerd.

Diederendirrix architecten tekende voor de technische en creatieve herontwikkeling van het fabrieksgebouw. En hoe! Het pand is mooier dan ooit, met respect voor Gerrit Rietveld. Het interieur heeft een eigentijdse signatuur van Aart van Asseldonk gekregen. Een moderne ambachtsman die diep in de materialen en technieken duikt die hij gebruikt. Een aanpak die ook past bij de werkwijze van Bruns. Het nieuwe interieur sluit naadloos aan op de strakheid die Gerrit Rietveld zo nastreefde, maar er is zeker ook een vleugje ’21ste eeuw’ aan toegevoegd.

De showroom is geopend op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Toegangsprijs gratis.

De showroom in de Ploeg is gesloten van 31 juli t/m 13 augustus 2023.

 

 

 

Ik wil meer info over

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Beleef Rietveld in Bergeijk met onze arrangementen

Rietveldwandelroute

Ontdek de ontwerpen van Gerrit Rietveld en Mien Ruys met de 'Wandel in Bergeijk plattegrond' of met de audiotour. Te koop bij Cultuurhuis Bergeijk en Visit Bergeijk.

Meer over de wandelroute

 
 

Rietveldsafari

Gaat u mee op safari? We gaan een heuse ontdekkingstocht maken langs de 'The Big Five' van Gerrit Rietveld als Mien Ruys. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de Showroom van Bruns (gevestigd in De Ploeg). 

Naar de safari