Wees gerust, u zult geen wilde dieren tegenkomen tijdens deze safari. Maar we hebben onze rondleiding langs de mooiste ontwerpen van Rietveld een safari genoemd, omdat het een ware ontdekkingsreis zal worden. Bergeijk staat tot op heden niet op de kaart als Rietveldgemeente, en daar willen we verandering in brengen. Er is zoveel te vertellen over de verschillende ontwerpen, van woonhuis tot fabriek, van klok tot abri. Gerrit Rietveld werkte veel samen met landschapsarchitecte Mien Ruys. Uiteraard komt zij en haar werk ook ruimschoots aan bod tijdens de Rietveldsafari.

Trek uw wandelschoenen aan en ga met ons mee op Rietveldsafari. U zult verbaasd zijn over de vele mooie plekjes die we tegenkomen en de verhalen die we erover kunnen vertellen. Verhalen die u nog lang zullen bij blijven. Want Bergeijk kent met Rietveld en Ruys een bijzondere historie.

 

Ik wil meer info over

Ik wil info over
Invalid Input

Naam
Invalid Input

Personen
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Tel nr.
Invalid Input

Datum
Invalid Input

Opmerkingen
Invalid Input

Beleef Rietveld in Bergeijk met onze arrangementen

Rietveldwandelroute

Ontdek de ontwerpen van Gerrit Rietveld en Mien Ruys, met de 'Wandel in Bergeijk App' of met de wandelroute op papier. Download de app in de Play Store of App Store. 

Meer over de wandelroute

 
 

Showroom Bruns

De showroom van Bruns (het bedrijf dat tegenwoordig in de Ploeg is gevestigd) is geopend op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Entree is gratis.

Alles over de Ploeg

© Rietveld Bergeijk - Webdesign by: Burgmans Reclame